Tema: Re: Kur gauti normaliu angliu?
Autorius: Night
Data: 2015-04-09 11:20:10
Taip, mintis. Tik malkos ilgai dega, reikia laukti.

Del briketu - turi kokiu kitu minciu be overpriced weber senukuose ir Thomas 
Phillips?

"tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message 
news:mg59j4$lsa$1@trimpas.omnitel.net...
> dar - bent jau as taip darau, nes malku yra kruvos. zidiny 'gaminuosi' 
> zarijas, ir kai reikia - dasidedu. is argentinieciu parrillos ismokau.
>
>
> "Night" <vkumpikas@gmailas.com> wrote in message 
> news:mg3nie$5n3$1@trimpas.omnitel.net...
>> Pirma pamokanti istorija - gavo dovanu kaimietis (t.y. as) weber grili su 
>> dangciu, su kuriuo naudotis nemoka. Zodziu uzdejau kepti zuvyte su 
>> darzovem - ziuriu, karstis apie 250 gradusu, nu as oro padavima 
>> primazinau - beveik nekrenta karstis. Tai mazinau tol, kol visai 
>> uzdariau. Karstis, zinoma, nukrito po kiek laiko.  Bet 70% zariju uzgeso 
>> visai (sandarus, zaraza) - ju uzkurti net fenas nebepadejo... Baigineju 
>> kepti orkaiteje ble... Zodziu learning curve, tsakant.
>>
>> Kita klausimas - kur gauti normaliu angliu, o ne siuksliu juodos spalvos? 
>> Senukuose pasirinkimas ne kazka. Maximoje - irgi. Jankiai kepa ant 
>> briketu, kurie gal butu ir neblogai, bet maisiukas briketu su Weber 
>> logotipu 20 euru - nesistoja tiek moketi, nes masiuko kokiem 3 kartam gal 
>> ir uztektu tik. Ar turit kokiu minciu?
>