O, cia geras. Vakar kaip tik pries miega sugalvojau, kad TP reikia patikrinti. Uzsuksiu. "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:mg54rp$ih2$1@trimpas.omnitel.net... > weber rūkykloj naudoju > http://www.thomasphilipps.lt/pr/namu-ukio-ir-sodo-prekes/ivairios-namu-ukio-prekes/kepsnines-briketai/1715 > 4 val. procesui pakanka <2 kg. Medžio anglį bandžiau, bet daugumoj smulki, > trumpiau karštį laiko. > > "Night" wrote in message news:mg3nie$5n3$1@trimpas.omnitel.net... > > Pirma pamokanti istorija - gavo dovanu kaimietis (t.y. as) weber grili > su dangciu, su kuriuo naudotis nemoka. Zodziu uzdejau kepti zuvyte su > darzovem - ziuriu, karstis apie 250 gradusu, nu as oro padavima > primazinau - beveik nekrenta karstis. Tai mazinau tol, kol visai > uzdariau. Karstis, zinoma, nukrito po kiek laiko. Bet 70% zariju uzgeso > visai (sandarus, zaraza) - ju uzkurti net fenas nebepadejo... Baigineju > kepti orkaiteje ble... Zodziu learning curve, tsakant. > > Kita klausimas - kur gauti normaliu angliu, o ne siuksliu juodos > spalvos? Senukuose pasirinkimas ne kazka. Maximoje - irgi. Jankiai kepa > ant briketu, kurie gal butu ir neblogai, bet maisiukas briketu su Weber > logotipu 20 euru - nesistoja tiek moketi, nes masiuko kokiem 3 kartam > gal ir uztektu tik. Ar turit kokiu minciu?