Tema: Re: Kur gauti normaliu angliu?
Autorius: Night
Data: 2015-04-09 11:19:19
O, cia geras. Vakar kaip tik pries miega sugalvojau, kad TP reikia 
patikrinti. Uzsuksiu.

"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
news:mg54rp$ih2$1@trimpas.omnitel.net...
> weber rūkykloj naudoju 
> http://www.thomasphilipps.lt/pr/namu-ukio-ir-sodo-prekes/ivairios-namu-ukio-prekes/kepsnines-briketai/1715
> 4 val. procesui pakanka <2 kg. Medžio anglį bandžiau, bet daugumoj smulki, 
> trumpiau karštį laiko.
>
> "Night"  wrote in message news:mg3nie$5n3$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Pirma pamokanti istorija - gavo dovanu kaimietis (t.y. as) weber grili
> su dangciu, su kuriuo naudotis nemoka. Zodziu uzdejau kepti zuvyte su
> darzovem - ziuriu, karstis apie 250 gradusu, nu as oro padavima
> primazinau - beveik nekrenta karstis. Tai mazinau tol, kol visai
> uzdariau. Karstis, zinoma, nukrito po kiek laiko.  Bet 70% zariju uzgeso
> visai (sandarus, zaraza) - ju uzkurti net fenas nebepadejo... Baigineju
> kepti orkaiteje ble... Zodziu learning curve, tsakant.
>
> Kita klausimas - kur gauti normaliu angliu, o ne siuksliu juodos
> spalvos? Senukuose pasirinkimas ne kazka. Maximoje - irgi. Jankiai kepa
> ant briketu, kurie gal butu ir neblogai, bet maisiukas briketu su Weber
> logotipu 20 euru - nesistoja tiek moketi, nes masiuko kokiem 3 kartam
> gal ir uztektu tik. Ar turit kokiu minciu?