Tema: Re: Kur gauti normaliu angliu?
Autorius: tas kuris virshija
Data: 2015-04-09 14:06:50
Imk neweber.

On 04/09/2015 11:20 AM, Night wrote:
> Taip, mintis. Tik malkos ilgai dega, reikia laukti.
>
> Del briketu - turi kokiu kitu minciu be overpriced weber senukuose ir
> Thomas Phillips?
>
> "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message
> news:mg59j4$lsa$1@trimpas.omnitel.net...
>> dar - bent jau as taip darau, nes malku yra kruvos. zidiny 'gaminuosi'
>> zarijas, ir kai reikia - dasidedu. is argentinieciu parrillos ismokau.
>>
>>
>> "Night" <vkumpikas@gmailas.com> wrote in message
>> news:mg3nie$5n3$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Pirma pamokanti istorija - gavo dovanu kaimietis (t.y. as) weber
>>> grili su dangciu, su kuriuo naudotis nemoka. Zodziu uzdejau kepti
>>> zuvyte su darzovem - ziuriu, karstis apie 250 gradusu, nu as oro
>>> padavima primazinau - beveik nekrenta karstis. Tai mazinau tol, kol
>>> visai uzdariau. Karstis, zinoma, nukrito po kiek laiko.  Bet 70%
>>> zariju uzgeso visai (sandarus, zaraza) - ju uzkurti net fenas
>>> nebepadejo... Baigineju kepti orkaiteje ble... Zodziu learning curve,
>>> tsakant.
>>>
>>> Kita klausimas - kur gauti normaliu angliu, o ne siuksliu juodos
>>> spalvos? Senukuose pasirinkimas ne kazka. Maximoje - irgi. Jankiai
>>> kepa ant briketu, kurie gal butu ir neblogai, bet maisiukas briketu
>>> su Weber logotipu 20 euru - nesistoja tiek moketi, nes masiuko kokiem
>>> 3 kartam gal ir uztektu tik. Ar turit kokiu minciu?
>>
>