Oi nesakyk. Skanus jisai, labai skanus. Jei gerai padarytas, ir palaikytas azuolo statineje. "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message news:macpue$ifj$1@trimpas.omnitel.net... > nelabai skanus. nu nu. jis ir neturi but skanus. visai. nebent nelabai > neskanus ;) > > > "Interested" wrote in message news:macppe$ibg$1@trimpas.omnitel.net... > > Vienintelį variantą, kurį pateisinu, jei samagonas nelabai skanus. > Kitu atveju arba gryną, arba su ąžuolu kelis mėnesius palaikyti. > Trauktinėms užpiltinėms naudokite spiritą ar degtinę, nereikia ten > pašalinių samagono kvapų. > > > "route 666" <from.Chicago@to.Hell> parašė naujienų > news:m8uvuj$p9e$1@trimpas.omnitel.net... >> Su dilgėlėm skoniu ir spalva variantas l.patiko. Dėl receptūros nesu >> garantuotas ar atskleis, bet pabandysiu užklaust. >> >>> Gal kas rekomenduotumėte gerą receptą naminės užpiltinei pasidaryti? >> >