Tema: Re: Saman�s u�piltin�s
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2015-01-16 15:11:35
ir ka tu tuom norejei pasakit? ;)


"eSSas"  wrote in message news:m9b20s$u7n$1@trimpas.omnitel.net...

On 1/16/2015 2:52 PM, Sail wrote:
> As isvis neisivaizduoju, kaip galima skiest gerima, kuris ir taip tik 40
> laipsniu. Taigi bbs gaunas. Kazkada i degtine ledo idejo bare, isvis pzdc,
> ir kaip imanoma toki va marmala gert.
>
> Pastebejau po viskio isgerus gurksni mineralkes (manau vanduo tinka taip
> pat), isryskeja skonis. Tai va taip dar tvarkoj su skoniais.

Galima, ir aš iš savo varpinės pasireikšiu?

Tai va, degtinės gėrimas chemiko požiūriu yra absoliutus nesusipratimas.
Biochemiko požiūriu - išvis debilizmas, ypač tų purvinųjų distiliatų

S.

>> p.s. ledas i viski isvis iskrypimas, bet kai slykstu viski gerai tai 
>> visai
>> neblogai receptorius uzmusa
>>
>>
>> "karolis"  para�� naujien� news:m9ar4m$o94$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> tikrai? kurie cia normalus viskio gamintojai taip sako?
>>
>> p.s. Ralfy eina pries gamintojus, nes skiedzia vandeniu:
>> https://www.youtube.com/watch?v=pm9zG7dPCC0#t=249
>>
>>
>> "shimtas kinieciu"  para�� naujien�
>> news:m9an6h$lfj$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> normalaus wiskio gamintojei sako kad jie deda pakankamai vandens y savo
>> wiskius ir net ledo dadet negalima ;)
>>
>>
>> "karolis"  wrote in message news:m9amrc$l70$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Skiest minkstu vandeniu, kaip ir viski. Geriausia pries geriant
>>
>>
>> "swecias"  para�� naujien� news:m98lf5$ri7$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Kitas klausimas, apie samane, kuo siek tiek praskiesti samane, ar
>> distiliuotu vandeniu, ar paprastu?
>> nes siek tiek stiproka turiu. noriu viena bonke pabandyti parsiskiesti.
>> nes dabar apie 60 gradusu.
>> aisku po pirmu dvieju nudegina, poto dzin.
>>
>> gal kas bandet? ar geriau negadinti?
>>
>>
>> 2015.01.11 22:08, XaiXus ra��:
>>> Gal kas rekomenduotum�te ger� recept� namin�s u�piltinei pasidaryti?
>>
>
>