On 1/16/2015 2:52 PM, Sail wrote: > As isvis neisivaizduoju, kaip galima skiest gerima, kuris ir taip tik 40 > laipsniu. Taigi bbs gaunas. Kazkada i degtine ledo idejo bare, isvis pzdc, > ir kaip imanoma toki va marmala gert. > > Pastebejau po viskio isgerus gurksni mineralkes (manau vanduo tinka taip > pat), isryskeja skonis. Tai va taip dar tvarkoj su skoniais. Galima, ir aš iš savo varpinės pasireikšiu? Tai va, degtinės gėrimas chemiko požiūriu yra absoliutus nesusipratimas. Biochemiko požiūriu - išvis debilizmas, ypač tų purvinųjų distiliatų S. >> p.s. ledas i viski isvis iskrypimas, bet kai slykstu viski gerai tai visai >> neblogai receptorius uzmusa >> >> >> "karolis" para�� naujien� news:m9ar4m$o94$1@trimpas.omnitel.net... >> >> tikrai? kurie cia normalus viskio gamintojai taip sako? >> >> p.s. Ralfy eina pries gamintojus, nes skiedzia vandeniu: >> https://www.youtube.com/watch?v=pm9zG7dPCC0#t=249 >> >> >> "shimtas kinieciu" para�� naujien� >> news:m9an6h$lfj$1@trimpas.omnitel.net... >> >> normalaus wiskio gamintojei sako kad jie deda pakankamai vandens y savo >> wiskius ir net ledo dadet negalima ;) >> >> >> "karolis" wrote in message news:m9amrc$l70$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Skiest minkstu vandeniu, kaip ir viski. Geriausia pries geriant >> >> >> "swecias" para�� naujien� news:m98lf5$ri7$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Kitas klausimas, apie samane, kuo siek tiek praskiesti samane, ar >> distiliuotu vandeniu, ar paprastu? >> nes siek tiek stiproka turiu. noriu viena bonke pabandyti parsiskiesti. >> nes dabar apie 60 gradusu. >> aisku po pirmu dvieju nudegina, poto dzin. >> >> gal kas bandet? ar geriau negadinti? >> >> >> 2015.01.11 22:08, XaiXus ra��: >>> Gal kas rekomenduotum�te ger� recept� namin�s u�piltinei pasidaryti? >> > >