Skiedziasi normaliai, tai standartine gamybos proceso dalis pries ispilstant i backas. Zaliava juk 70% ir daugiau, o gerimui taip 50-55% optimalus daiktas, ypac ziema. Galima skiest virintu ir atsaldytu vandeniu, patikrinta. Pilti spirita i vandeni, ne atvirksciai. Susilpnejus isryskes skonis. Tai gali buti teigiama jei produktas geras ir neigiama jei produktas nelabai koks. Stiprumas skonio niuansus uzmusa, bet kazkaip dziugina kita prasme. "eSSas" <trach@tibid.ax> wrote in message news:m98vt1$ck$1@trimpas.omnitel.net... > 2015-01-15 20:08, XaiXus rašė: >> Nebandžiau, bet kažkaip atrodo gali sugadinti. Gal geriau per kokį >> filtrą dar praleisti, kad švelnesnė butų? > > Žmogus, išmanantis chemiją, pribertų aktyvuotos anglies, pavirintų, > ataušintų ir nukoštų anglį per marlę. Bent jau agresyviausio šūdo > atsikratytum. Ar tai tikrai pagerintų skonį - nežinau ;-) > > S. > >> >> "swecias" <taudrus@hotmail.com> wrote in message >> news:m98lf5$ri7$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kitas klausimas, apie samane, kuo siek tiek praskiesti samane, ar >>> distiliuotu vandeniu, ar paprastu? >>> nes siek tiek stiproka turiu. noriu viena bonke pabandyti >>> parsiskiesti. nes dabar apie 60 gradusu. >>> aisku po pirmu dvieju nudegina, poto dzin. >>> >>> gal kas bandet? ar geriau negadinti? >>> >>> >>> 2015.01.11 22:08, XaiXus rašė: >>>> Gal kas rekomenduotumėte gerą receptą naminės užpiltinei pasidaryti? >>> >> >