Tema: Re: Samanės užpiltinės
Autorius: Sail
Data: 2015-01-16 08:24:04
Skiedziasi normaliai, tai standartine gamybos proceso dalis pries ispilstant 
i backas.
Zaliava juk 70% ir daugiau, o gerimui taip 50-55% optimalus daiktas, ypac 
ziema.

Galima skiest virintu ir atsaldytu vandeniu, patikrinta. Pilti spirita i 
vandeni, ne atvirksciai.

Susilpnejus isryskes skonis. Tai gali buti teigiama jei produktas geras ir 
neigiama jei produktas nelabai koks. Stiprumas skonio niuansus uzmusa, bet 
kazkaip dziugina kita prasme.


"eSSas" <trach@tibid.ax> wrote in message 
news:m98vt1$ck$1@trimpas.omnitel.net...
> 2015-01-15 20:08, XaiXus rašė:
>> Nebandžiau, bet kažkaip atrodo gali sugadinti. Gal geriau per kokį
>> filtrą dar praleisti, kad švelnesnė butų?
>
> Žmogus, išmanantis chemiją, pribertų aktyvuotos anglies, pavirintų, 
> ataušintų ir nukoštų anglį per marlę. Bent jau agresyviausio šūdo 
> atsikratytum. Ar tai tikrai pagerintų skonį - nežinau ;-)
>
> S.
>
>>
>> "swecias" <taudrus@hotmail.com> wrote in message
>> news:m98lf5$ri7$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Kitas klausimas, apie samane, kuo siek tiek praskiesti samane, ar
>>> distiliuotu vandeniu, ar paprastu?
>>> nes siek tiek stiproka turiu. noriu viena bonke pabandyti
>>> parsiskiesti. nes dabar apie 60 gradusu.
>>> aisku po pirmu dvieju nudegina, poto dzin.
>>>
>>> gal kas bandet? ar geriau negadinti?
>>>
>>>
>>> 2015.01.11 22:08, XaiXus rašė:
>>>> Gal kas rekomenduotumėte gerą receptą naminės užpiltinei pasidaryti?
>>>
>>
>