Tema: Re: Samanës uþpiltinës
Autorius: tranzoo
Data: 2015-01-16 16:27:19
todel viskiai o ypac burbonai ir yra daromi stipresni ;)

nesigilinsiu dabar i viskio ir burbono gerimu ipatumus. velgi - skonio 
reikalas

--
T

"Sail" <bambarbya.kirgudu@gmail.com> wrote in message 
news:m9b1j9$tvi$1@trimpas.omnitel.net...
> As isvis neisivaizduoju, kaip galima skiest gerima, kuris ir taip tik 40 
> laipsniu. Taigi bbs gaunas. Kazkada i degtine ledo idejo bare, isvis pzdc, 
> ir kaip imanoma toki va marmala gert.
>
> Pastebejau po viskio isgerus gurksni mineralkes (manau vanduo tinka taip 
> pat), isryskeja skonis. Tai va taip dar tvarkoj su skoniais.
>
> "karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message 
> news:m9ar6k$oa3$1@trimpas.omnitel.net...
>> p.s. ledas i viski isvis iskrypimas, bet kai slykstu viski gerai tai 
>> visai neblogai receptorius uzmusa
>>
>>
>> "karolis"  paraðë naujienø news:m9ar4m$o94$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> tikrai? kurie cia normalus viskio gamintojai taip sako?
>>
>> p.s. Ralfy eina pries gamintojus, nes skiedzia vandeniu:
>> https://www.youtube.com/watch?v=pm9zG7dPCC0#t=249
>>
>>
>> "shimtas kinieciu"  paraðë naujienø 
>> news:m9an6h$lfj$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> normalaus wiskio gamintojei sako kad jie deda pakankamai vandens y savo
>> wiskius ir net ledo dadet negalima ;)
>>
>>
>> "karolis"  wrote in message news:m9amrc$l70$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Skiest minkstu vandeniu, kaip ir viski. Geriausia pries geriant
>>
>>
>> "swecias"  paraðë naujienø news:m98lf5$ri7$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Kitas klausimas, apie samane, kuo siek tiek praskiesti samane, ar
>> distiliuotu vandeniu, ar paprastu?
>> nes siek tiek stiproka turiu. noriu viena bonke pabandyti parsiskiesti.
>> nes dabar apie 60 gradusu.
>> aisku po pirmu dvieju nudegina, poto dzin.
>>
>> gal kas bandet? ar geriau negadinti?
>>
>>
>> 2015.01.11 22:08, XaiXus raðë:
>>> Gal kas rekomenduotumëte gerà receptà naminës uþpiltinei pasidaryti?
>>
>
>