todel viskiai o ypac burbonai ir yra daromi stipresni ;) nesigilinsiu dabar i viskio ir burbono gerimu ipatumus. velgi - skonio reikalas -- T "Sail" <bambarbya.kirgudu@gmail.com> wrote in message news:m9b1j9$tvi$1@trimpas.omnitel.net... > As isvis neisivaizduoju, kaip galima skiest gerima, kuris ir taip tik 40 > laipsniu. Taigi bbs gaunas. Kazkada i degtine ledo idejo bare, isvis pzdc, > ir kaip imanoma toki va marmala gert. > > Pastebejau po viskio isgerus gurksni mineralkes (manau vanduo tinka taip > pat), isryskeja skonis. Tai va taip dar tvarkoj su skoniais. > > "karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message > news:m9ar6k$oa3$1@trimpas.omnitel.net... >> p.s. ledas i viski isvis iskrypimas, bet kai slykstu viski gerai tai >> visai neblogai receptorius uzmusa >> >> >> "karolis" paraðë naujienø news:m9ar4m$o94$1@trimpas.omnitel.net... >> >> tikrai? kurie cia normalus viskio gamintojai taip sako? >> >> p.s. Ralfy eina pries gamintojus, nes skiedzia vandeniu: >> https://www.youtube.com/watch?v=pm9zG7dPCC0#t=249 >> >> >> "shimtas kinieciu" paraðë naujienø >> news:m9an6h$lfj$1@trimpas.omnitel.net... >> >> normalaus wiskio gamintojei sako kad jie deda pakankamai vandens y savo >> wiskius ir net ledo dadet negalima ;) >> >> >> "karolis" wrote in message news:m9amrc$l70$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Skiest minkstu vandeniu, kaip ir viski. Geriausia pries geriant >> >> >> "swecias" paraðë naujienø news:m98lf5$ri7$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Kitas klausimas, apie samane, kuo siek tiek praskiesti samane, ar >> distiliuotu vandeniu, ar paprastu? >> nes siek tiek stiproka turiu. noriu viena bonke pabandyti parsiskiesti. >> nes dabar apie 60 gradusu. >> aisku po pirmu dvieju nudegina, poto dzin. >> >> gal kas bandet? ar geriau negadinti? >> >> >> 2015.01.11 22:08, XaiXus raðë: >>> Gal kas rekomenduotumëte gerà receptà naminës uþpiltinei pasidaryti? >> > >