1. Vanduo 2. Elektra 3. Garnyras - sie visi trys sudaro apie 15 ct prie savikainos. 4 - nereikalingi jokie aliejai. 5 - Valymas - vandeniu arba popieriniu rankšluoščiu. Tai paviršius kuris : nepridega, nelieka maisto likučių, nepersiduoda skirtingų maisto produktų kvapai ir likučiai, nes likučių po kepimo nelieka. tai su skaniausiais priedais, vandeniu ir elektra Jūsų vaflio savikaina nesieks 1,90 lt nebent priedams naudosite: krevetes, omarus, ikrus ir kitus brangius produktus. Tai ką siūlau yra paprasta - sūris, kumpis, daržovės. Greitu laiku padarysiu viešą prenzentaciją, galės sudalyvauti visi kas nori, nereikės mokėti už vaflius, tiesiog mano tikslas neparduoti kuo daugiau miltų, o pakeisti požiūrį Lietuvoje ir Baltijos šalyse į vaflius. Nes pripažinkime, dauguma Jūsų vaflius įsivaizduojate širdeles per užgavėnes, taip nieko ten mandro, vanduo, cukrus, kiaušinis, miltai .. atrodo, kodėl už tai rekia mokėti daugiau ? šių vaflių jau galite paragauti Vilniuje: AJ šokolado namai (pilies, vokieciu, vilniaus g.) Naktida (ulonu g. bei justiniskese) Kaune: Urmo bazese Jurginta kavine Senjoru uzeiga pramones pr.15 taip pat mielai galiu ir asmeniškai pademonstruoti, jei į tai žiūrite bent kažkiek pro verslo prizmę :) "Linas Petkevičius" parašė naujienų news:l6huqn$9jr$1@trimpas.omnitel.net... "Sail" wrote in message news:l6hu2d$8p0$1@trimpas.omnitel.net... >Vieno vaflio savikaina 1.5 Lt (328/220). GIGIGI. O kur: 1. Vanduo 2. Elektra/dujos 3. Garnyras 4. Aliejus ar kazkas kepimui 5. Utilizacija (ale keptuves plovimas ir pan.) Duok dieve dar sumoje 70 ct. Savikaina gaunasi 1.5*1,21 + 0,7 = 2.5 lito uz vafliuka.