Tema: Re: desros gamyba
Autorius: bzik
Data: 2011-11-22 08:30:22
silpna seima :) mes dviese ~100kg parsa per pusmeti sudorojam. As nesu mesos megejas, bet zmona be jos sunkiai. Tai 54kg moteriske 2/3 susveicia :) Dabar eksperimento tvarka nukovem sernakiaule. Speju kartosim
 

"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:jae31c$gsp$1@trimpas.omnitel.net...
> Jeigu atsiras valganciu tas desras ir bus kur jas laikyti isrukytas, tai 
> galima apsiimti daryti didesni kieki.Bet jei nesi isitikines,kad jos bus 
> suvartotos,tai gal geriau yra nusipirkti is patikimu gamintoju (nebutinai 
> valdisku).Taip sneku,nes ilga laika pats pirkdavau kiaule, pats ja dorodavau 
> ir pats  gamindavau visokius gerius,bet po kiek laiko priejau isvados,kad 
> neapsimoka tuom uzsiimti,nes nesuvalgo mano seima netgi vidutinio 80-90 kg 
> parsioko.O jeigu issilaiko tos desros ir kumpiukai per ziema,tai nebeskanus 
> palieka.
> Bet pabandyti verta!
> 
> "Egyda"  parašė naujienų news:ja3eb6$eck$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> laba vakara,
> nugi uzsimaniau pasidaryti desros, gal atsirastu kas pasidalintu receptu
> ir gamybos technologija, arba numestu kokia konkrecia\nuoseklia nuoruoda
> su visu eiliskumu, didzioji dalis mesos turetu buti kiauliena. aciu. 
>