Tema: Re: desros gamyba
Autorius: Arj
Data: 2011-11-18 12:50:49
kas del terminu - tai jei rukymas "karstas" - tai galima tiesiai is rukyklos valgyti.
Ir beje, kuo sviezesne, tuo skanesne (veliau, po menesio kito, karsto rukymo desros praranda dumu 
aromata, apkarsta riebalai etc - panasiai kaip su rukyta zuvim, tik ne taip greit). Tas negalioja 
jei kalba eina apie salto rukymo desras :)
O saip per menesi, jei gerai padziunna, tai vytintos desros gaunasi, be jokio tai rukymo :)


"Resolut"  parašė naujienų news:ja53pc$7bs$1@trimpas.omnitel.net...

Recepto nepasakysiu, pilnas ju internetas.
Kaip ir visur- smulkmenos svarbiausia:
1. Prikimst reikia tvirtai. 2. Butinai 5-7 d. turi padziuti. 3. Labai gerai
yra paslegti .4. Isrukius desras galima valgyt po 3-4 sav., geriau dar
veliau.





"Egyda" <dzikutis@takas.lt> wrote in message
news:ja3eb6$eck$1@trimpas.omnitel.net...
> laba vakara,
> nugi uzsimaniau pasidaryti desros, gal atsirastu kas pasidalintu receptu ir gamybos technologija, 
> arba numestu kokia konkrecia\nuoseklia nuoruoda su visu eiliskumu, didzioji dalis mesos turetu 
> buti kiauliena. aciu.