Tema: Re: desros gamyba
Autorius: Egyda
Data: 2011-11-21 19:02:14
laba vakara,
na gal nesinervinam taip stipriai, bet va del karsto\salto aiskumo jau 
yra, vistik smagiau yra kai zinai atspirties taskus, dar butu smagu, kad 
kas paporintu apie ta spirita kiek jo pilt reiktu, tarkim ant 10kg 
mesos. aciu.


> Skaiciau, skaiciau as tave ir vistik nusprendziau isikishti.
> Kaip tu gali zmogui kazka patarineti, kai nesi isitikines, jog nesneki
> nesamoniu?
> 1. ES-MI-NE TAI-SY-KLE JOG ME-SOS NEI SAL-TAI RU-KY-TOS NEI KAR-STAI
> RU-KY-TOS NE-GA-LI-MA VAL-GY-TI TIK KA IS RU-KY-KLOS!!!!!!
> (tau per snargly reiketu pisteleti, nes taip zmones susargdinti gali
> tokiais patarimais, kulinare tu nedamushtas).
> 2 Paskirstymas tarp salto ir karsto rukymo yra ir didelis, nebet tu
> vienas is tu buru, kur mesa plastikineje backoje rukina ( aij poxui gi
> cia nesme, va kaimynas irgi taip daro).
> Saltas rukymas 20-30 C karstas 50-75 C'.
> Koks dar gali buti tarpinis variantas? Ir kokiu tikslu?
>
> Nepatarinekit, jei huj ka vokiat, taip ir susargdinti zmogu galite,
> zinok ne visi su galva naudojasi svetimais patarimais, kai kurie zmones
> tokiais patarimais seka aklai.
>
>
>
> On 18.11.2011 18:21, Arj wrote:
>>
>> na kaip tas karstas\saltas,nuo kada jau skaitosi karstas rukymas?
>> ir kaip ten reikalai su salietra, reikia\nereikia, pasekmes,
>> alternatyvos?
>>
>>
>> griezto skirstymo I karstas/saltas nera - galima praktisdkai iskepti
>> dumuose, galima ir vytinti, gali buti ir begale tarpiniu variantu.
>>
>> Salietra dedama del spalvos. Jei yra - desra grazi raudona, jei ne -
>> ruda kaip sh, ypac daugiau pastovejus.
>> Skonio beveik neitakoja, bet kas desros be salietros nemates - gali
>> tokios nevalgyti, nes elementariai palaikys sugedusia ar kaip saip is sh
>> padaryta
>>
>>
>