Tema: Re: desros gamyba
Autorius: Povilas
Data: 2011-11-21 19:50:36
Jeigu atsiras valganciu tas desras ir bus kur jas laikyti isrukytas, tai 
galima apsiimti daryti didesni kieki.Bet jei nesi isitikines,kad jos bus 
suvartotos,tai gal geriau yra nusipirkti is patikimu gamintoju (nebutinai 
valdisku).Taip sneku,nes ilga laika pats pirkdavau kiaule, pats ja dorodavau 
ir pats  gamindavau visokius gerius,bet po kiek laiko priejau isvados,kad 
neapsimoka tuom uzsiimti,nes nesuvalgo mano seima netgi vidutinio 80-90 kg 
parsioko.O jeigu issilaiko tos desros ir kumpiukai per ziema,tai nebeskanus 
palieka.
Bet pabandyti verta!

"Egyda"  parašė naujienų news:ja3eb6$eck$1@trimpas.omnitel.net...

laba vakara,
nugi uzsimaniau pasidaryti desros, gal atsirastu kas pasidalintu receptu
ir gamybos technologija, arba numestu kokia konkrecia\nuoseklia nuoruoda
su visu eiliskumu, didzioji dalis mesos turetu buti kiauliena. aciu.