Tema: Re: Sonkauliukai - uzsi$%sau kariaut
Autorius: Night
Data: 2010-10-26 09:25:15
Na zinai, valgiau tuos apvirtus ir keptus - sakau, skonis buvo dieviskas...

Bandziau kepti uzdengtus folija ~20 min paskui atidengtus ~20 min - gavosi niego gero. Reikes pabandyti 
gal ilgiau uztengtus - manau cia mano klaida buvo. Gal reiktu ant kokiu troskintu kopustu juos sudeti, 
galvoju ir i orkaite.

Sonkaulius visada stengiuosi nupjaustyti, kad neliktu dideliu mesos gabalu, na kad storis visur vienodas 
butu ir vienu metu visur mesa iskeptu.

trickyvic <meilas@meilas.lt> wrote in news:ia4jkb$bi4$1@trimpas.omnitel.net:

> Cia jau panasiau, nes apvirtus sonkaulius kepti tai yra pornucha visiska.
> 
> 1 Netiesa, kad marinadas negroje, groje ir dar kaip, lygiai taip pat 
> kaip ir su belenkokia kitokia mesa, imkim kad ir sasla.
> 2 Sonkauliai kurie jau apvirti tai kazkokia nesamone
> 3 Kaip jau kolega Tomas minejo, geriausia juos kepti orkaiteje, po 
> folija + ten jau tiesiai i ta skarda galima pavaryti truputeli BBQ ar 
> dar kokio padazo, kai mesa paleis sultis tas visas geris susimaiso na ir 
> tame "tusini"
> 4 Nujami folija ishemi sonkaulius, dedi ant griliaus apskrudini is visu 
> pusiu, tepame tirstu kokiu geruliu padazu, kad anas karamelizuotusi ir 
> vualia.
> 5 Dar vienas budas yra toks, kad sonkaulius viename gabale 
> ismarinuojame, kabinam i rukykla ( 75C )tsakant ant karsto dumo kelias 
> valandas palaikom, isemam, dedam ant groteliu ir ttt.
> 
> O virti sonkauliai tai jau cia visai kitas patiekalas, nieko bendro su 
> BBQ kauliukais neturi
> 
> Tomas wrote:
>> 2010.10.25 11:23, Night ra