Tema: Re: Sonkauliukai - uzsi$%sau kariaut
Autorius: Night
Data: 2010-10-25 11:31:28
Gal nuo jazzmeno virtuveje priklauso, bet is tiesu tai taip - nera jie labai minksti, bet uztai skanus :D

"shimtas kinieciu" <tehdrama@gramar.nazi> wrote in news:ia3f5o$q7t$1@trimpas.omnitel.net:

> bet pizajaze shonkaulei taigi irgi kieti buvo ir nuo kaulu nekrito, 
> apsispresk visgi ;)
> 
> "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message 
> news:Xns9E1C73E0C329vytistbslt@194.176.32.141...
>> Nu niekaip nesigauna skaniai sonkauliuku padaryti. Marinatas and stuff 
> 
>> nesvarbu - idomu pagaminimo
>> budas. Kiek kepdavau tiesiog ant groteliu, arba pagal Oliveri - 
> uzdengus 
>> paskui ant groteliu, rezultatas
>> gaunasi panasus - mesa kietoka.
>>
>> Savaitgali buvau Arklio muziejuj, ten vaisino sonkauliai peciuje 
> keptais - 
>> nu pasaka, minkstuteliai, nuo
>> kaulo krenta, nesausi, apskrude. Sakau kaip per valanada tauip 
> padarete? 
>> Sako pradzioje apverdu,
>> paskui i peciu.
>>
>> Nu bandau vakare daryti - turejau kaip tik marinuotu. Apviriau ir ant 
>> groteliu - gavosi sumautai sausi, bet
>> skonis labai geras, ir nuo kaulo atsoka... Tai kaip padaryti, kad butu 
> 
>> normaliai? Kepti uzdengtus, paskui
>> tik ant grotu?
>>
>> Dar ziauriai skanus sonkauliukai man Pizza Jazz, ten tas padaziukas 
> toks 
>> pesudo barbekiu, bet man ir
>> skonis pats ziauriai geras. 
> 
>