Tema: Re: Sonkauliukai - uzsi$%sau kariaut
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2010-10-25 11:29:44
bet pizajaze shonkaulei taigi irgi kieti buvo ir nuo kaulu nekrito, 
apsispresk visgi ;)

"Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message 
news:Xns9E1C73E0C329vytistbslt@194.176.32.141...
> Nu niekaip nesigauna skaniai sonkauliuku padaryti. Marinatas and stuff 
> nesvarbu - idomu pagaminimo
> budas. Kiek kepdavau tiesiog ant groteliu, arba pagal Oliveri - uzdengus 
> paskui ant groteliu, rezultatas
> gaunasi panasus - mesa kietoka.
>
> Savaitgali buvau Arklio muziejuj, ten vaisino sonkauliai peciuje keptais - 
> nu pasaka, minkstuteliai, nuo
> kaulo krenta, nesausi, apskrude. Sakau kaip per valanada tauip padarete? 
> Sako pradzioje apverdu,
> paskui i peciu.
>
> Nu bandau vakare daryti - turejau kaip tik marinuotu. Apviriau ir ant 
> groteliu - gavosi sumautai sausi, bet
> skonis labai geras, ir nuo kaulo atsoka... Tai kaip padaryti, kad butu 
> normaliai? Kepti uzdengtus, paskui
> tik ant grotu?
>
> Dar ziauriai skanus sonkauliukai man Pizza Jazz, ten tas padaziukas toks 
> pesudo barbekiu, bet man ir
> skonis pats ziauriai geras.