Tema: Sonkauliukai - uzsi$%sau kariaut
Autorius: Night
Data: 2010-10-25 11:23:28
Nu niekaip nesigauna skaniai sonkauliuku padaryti. Marinatas and stuff nesvarbu - idomu pagaminimo 
budas. Kiek kepdavau tiesiog ant groteliu, arba pagal Oliveri - uzdengus paskui ant groteliu, rezultatas 
gaunasi panasus - mesa kietoka.

Savaitgali buvau Arklio muziejuj, ten vaisino sonkauliai peciuje keptais - nu pasaka, minkstuteliai, nuo 
kaulo krenta, nesausi, apskrude. Sakau kaip per valanada tauip padarete? Sako pradzioje apverdu, 
paskui i peciu. 

Nu bandau vakare daryti - turejau kaip tik marinuotu. Apviriau ir ant groteliu - gavosi sumautai sausi, bet 
skonis labai geras, ir nuo kaulo atsoka... Tai kaip padaryti, kad butu normaliai? Kepti uzdengtus, paskui 
tik ant grotu? 

Dar ziauriai skanus sonkauliukai man Pizza Jazz, ten tas padaziukas toks pesudo barbekiu, bet man ir 
skonis pats ziauriai geras.