Tema: Re: karka
Autorius: Lcd
Data: 2009-12-08 00:37:39
Del karku tai visiems rekomenduoju pasiskaityti 
kitchen_nax.livejournal.com variantu mases.

O siaip nespecialistui geriausia apsimoka karka kokia para pamarinuoti 
(daug cesnaku, pipiru ir t.t., galima ir asian style).
Po to virti kol normaliai isvirs (iki pat kaulo.). Jau tada i orkaite ir 
  tepti a lia taip kaip tas lenkas rode:)
Dar manau visai neblogas variantas butu maise tam specialiame kepti, o 
pabaigoje prapjauti ir aptepti visokiais plutelei reikiamais dalykais:). 
Pats nebandziau tai negaliu pakomentuoti.


Povilas rašė:
> As buvau tiek prisiklauses palankiausiu atsiliepimu apie tas vokiskas 
> superkarkas, bet niekad nedrysdavau ju pirkt, nes man tos porcijytes 
> pasirdodydavo per dideles, kad ant greituju pavyktu sudoroti. Na, bet 
> kai nuvareme I Oktoberfest, tai viena diena pries patekima I pacia 
> svente, nutareme pasitusyt po miesta , na ir aisku paragaut ju isgirtuju 
> karku dar Hitlerio zaliuku pamegtoje aludeje HB. Stipriai nesigilinant I 
> pacia aplinka, pasakysiu kad karka man nesukele absol jokiu palankiu 
> emociju, o kadangi man dar ir glutamatas visur vaidenasi, tai ir joje as 
> ji aptikau. Juokas juokais, bet tikrai I savo karkas jie sugebejo idet 
> kazka is situ brudu serijos + buvo kazkokiu tai dazikliu panaudota. O 
> info mazyciais mazyciais skaiciukais prie kiekvieno is patiekalu + 
> paaiskinimai meniu lapo apacioje , visgi buvo pateikti.
> 
> "TranZOO" <laisku@nera.net> parašė naujienų 
> news:hfimie$d49$1@trimpas.omnitel.net...
>> kiek vokietijoj esu suedes karku - nei viena lenkiska ar lietuviska 
>> net nepanasi.
>>
>> minstutele, apskrudusi, mesa burnoj tirpsta... niamm....
>>
>> kepa be apvirimo.
>>
>> -- 
>> T
>>
>>
>> "LB" <linasbal@ekoi.lt> wrote in message 
>> news:hfiip0$6cu$1@trimpas.omnitel.net...
>>> skirtumai tarp vokiskos ir lenkiskos karkos (perspeju, gali but 
>>> subjektyvu,
>>> bet is asmenines patirties):
>>>
>>> lenkiska, su pavirimu - minkstutele, jei apkepta pabaigoj - su 
>>> plutele tik
>>> ant odos
>>> vokiska - kietesne, skura sukepus
>>>
>>> LB
>>>
>>> "LB" <linasbal@ekoi.lt> wrote in message
>>> news:hfifrg$12g$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> receptas tinkamas
>>>> http://www.wielkiezarcie.com/recipe9555.html
>>>> versti dabar neturiu laiko
>>>> LB
>>>>
>>>> "Tomas" <t@t.lt> wrote in message 
>>>> news:hfid3a$ruj$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Sveiki,
>>>>>
>>>>> su sąlyga, kad uošvis pjovė kiaulę namie atsirado karka. Kažkada rodos
>>>>> buvo diskusija apie jos ruošimą, bet neberodo.
>>>>> Taigi prašau pasidalinti mintimis apie karkos ruošimą valgymui.
>>>>>
>>>>> Ačiū, Tomas
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>