Tema: Re: visa kiaule
Autorius: Diana
Data: 2009-02-02 13:49:17
Man rodos perdetai vertinate gurmanu apibudinima.. Juk tai nera "vartoja 
tai, kas yra maziau iprasta kitiems ar koks tai super duper maistas" ar 
pan..

"Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message 
news:gm696n$i2r$1@trimpas.omnitel.net...
> kažkaip čia....
> kaip gurmanų skilty įtariu labiau tiktų apie varlių šlaunelių gavimą ir 
> paruošimą kalbėt :)
>
> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
> news:gm68cu$gm7$1@trimpas.omnitel.net...
>>o mes sestadieni is Giedraiciu parsivezem parsioka. Ruosemes imt didesni
>> pusiau, bet baigesi eksperimentu imant visa mazesni (70kg). Gyvas svoris 
>> po
>> 6,5. Uz papjovima, nusvilinima, isvalyma (visi viduriai isskirstyti, 
>> zarnos
>> isplautos) 45 Lt. Sudorojom dviese per 10val. Pastebetas trukumas - 
>> tokios
>> svorio kategorijos liesokas.
>>
>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message
>> news:gm3m5o$ahf$1@trimpas.omnitel.net...
>>> parsivezem vakar avienos :) mesa super, jokio specifinio avienos kvapo
>>> kaip kad buna nusipirkus is turgaus, pjauna iki 1 m amziaus, pasakojo 
>>> kad
>>> "perekupai" papigiaj is ju perka senas avis ir parduoda turguj.
>>> Kaina 12 lt uz 1kg skerdienos, ivaldem daugiau nei puse avino, apie 20 
>>> kg,
>>> padalinus i porcijas puikiausiai tilpo i 1 saldiklio stalciu veiksmas 
>>> vyko
>>> Jotvingiu kieme, tai dar ir ekskursija apturejom po akmenu muzieju,
>>> sestadienis buvo turiningas :)
>>> vaisino savo gamybos vyniotiniu, maniau kad kiauliena valgau kol 
>>> nepasake
>>> kad cia is avienos pagaminta, skonis pasakiskas
>>>
>>>
>>
>>