Tema: Re: visa kiaule
Autorius: Faktas
Data: 2009-02-02 10:00:23
kažkaip čia....
kaip gurmanų skilty įtariu labiau tiktų apie varlių šlaunelių gavimą ir paruošimą kalbėt :)
 
"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:gm68cu$gm7$1@trimpas.omnitel.net...
>o mes sestadieni is Giedraiciu parsivezem parsioka. Ruosemes imt didesni 
> pusiau, bet baigesi eksperimentu imant visa mazesni (70kg). Gyvas svoris po 
> 6,5. Uz papjovima, nusvilinima, isvalyma (visi viduriai isskirstyti, zarnos 
> isplautos) 45 Lt. Sudorojom dviese per 10val. Pastebetas trukumas - tokios 
> svorio kategorijos liesokas.
> 
> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
> news:gm3m5o$ahf$1@trimpas.omnitel.net...
>> parsivezem vakar avienos :) mesa super, jokio specifinio avienos kvapo 
>> kaip kad buna nusipirkus is turgaus, pjauna iki 1 m amziaus, pasakojo kad 
>> "perekupai" papigiaj is ju perka senas avis ir parduoda turguj.
>> Kaina 12 lt uz 1kg skerdienos, ivaldem daugiau nei puse avino, apie 20 kg, 
>> padalinus i porcijas puikiausiai tilpo i 1 saldiklio stalciu veiksmas vyko 
>> Jotvingiu kieme, tai dar ir ekskursija apturejom po akmenu muzieju, 
>> sestadienis buvo turiningas :)
>> vaisino savo gamybos vyniotiniu, maniau kad kiauliena valgau kol nepasake 
>> kad cia is avienos pagaminta, skonis pasakiskas
>>
>>
> 
>