Tema: Re: visa kiaule
Autorius: Faktas
Data: 2009-02-02 10:32:20
pereikim prie varlių -
kokios jos valgomos (nu atrkim ne megejiskai byla pabandyt, o jau kaip ten prancuzam reik)?
iš paprasčiausio prūdo ar kažkokios spec veislės tik fermose auginamos?
 
"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:gm6aon$ks8$1@trimpas.omnitel.net...
> manykim, kad cia temos uzbaigimas :)
> 
> "Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message 
> news:gm696n$i2r$1@trimpas.omnitel.net...
>> kažkaip čia....
>> kaip gurmanų skilty įtariu labiau tiktų apie varlių šlaunelių gavimą ir 
>> paruošimą kalbėt :)
>>
>> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
>> news:gm68cu$gm7$1@trimpas.omnitel.net...
>>>o mes sestadieni is Giedraiciu parsivezem parsioka. Ruosemes imt didesni
>>> pusiau, bet baigesi eksperimentu imant visa mazesni (70kg). Gyvas svoris 
>>> po
>>> 6,5. Uz papjovima, nusvilinima, isvalyma (visi viduriai isskirstyti, 
>>> zarnos
>>> isplautos) 45 Lt. Sudorojom dviese per 10val. Pastebetas trukumas - 
>>> tokios
>>> svorio kategorijos liesokas.
>>>
>>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message
>>> news:gm3m5o$ahf$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> parsivezem vakar avienos :) mesa super, jokio specifinio avienos kvapo
>>>> kaip kad buna nusipirkus is turgaus, pjauna iki 1 m amziaus, pasakojo 
>>>> kad
>>>> "perekupai" papigiaj is ju perka senas avis ir parduoda turguj.
>>>> Kaina 12 lt uz 1kg skerdienos, ivaldem daugiau nei puse avino, apie 20 
>>>> kg,
>>>> padalinus i porcijas puikiausiai tilpo i 1 saldiklio stalciu veiksmas 
>>>> vyko
>>>> Jotvingiu kieme, tai dar ir ekskursija apturejom po akmenu muzieju,
>>>> sestadienis buvo turiningas :)
>>>> vaisino savo gamybos vyniotiniu, maniau kad kiauliena valgau kol 
>>>> nepasake
>>>> kad cia is avienos pagaminta, skonis pasakiskas
>>>>
>>>>
>>>
>>> 
> 
>