Tema: Re: kokia kaitlente rinktis
Autorius: Signalizacija
Data: 2013-12-08 18:01:28
pabandyk. pasui galesi visa gyvenima pasakas sekt. Dar zinok yra tokios 
elektrines saslykines, tas i sarasa itrauk

On 2013.12.08 17:55, Dainiushas wrote:
> btw, esu beveik tikras, kad būtų galima šašlą iškept taip, kad
> neatskirtum :)
>
>
> On 2013.12.08 16:09, Signalizacija wrote:
>> Desra pagaminta gamykloj dumu kvepia beveik kaip tikra. Bet va iki kaime
>> rkytos nu niekaip nedaraukia. Kaip manai kodel?
>> Šašlyka irgi kaip suprantu duchovkej kepi. gi kok skirtumas ...krc
>> nejuokink
>>
>> On 2013.12.07 09:42, Dainiushas wrote:
>>> nejauni. tai ant tų pačių ajerų su tuo pačiu raugu taip pat minkydami iš
>>> tų pačių miltų kepa. kodėl ta duona turėtų būt kažkokia kardinaliai
>>> kitokia?
>>>
>>>
>>> On 2013.12.06 19:39, Arvis wrote:
>>>>
>>>> "Dainiushas" <skirdain@gmail.com> parašė naujienų
>>>> pranešime:l7qs9j$jde$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> prieš 20m atrodė, kad naminė duona gali iškept tik duonkepyj pečiuj.
>>>>> šventai visi tuo tikėjom. O prieš kokius metus tėvai pabadė iškept
>>>>> duoną
>>>>> elektrinėj orkaitėj - ir, o stebukle, gavosi tas pats! Negana to -
>>>>> vieną
>>>>> kartą susiruošus dingo elektra - tai ir senoj tarybinėj dujinėj
>>>>> orkaitėj
>>>>> taip pat iškepė :),
>>>>
>>>> Tėvai gal labai dar jauni. Kas nors keletą kartų ragavo duonikės,
>>>> keptos smetoninėj krosny ant ajero ar klevo lapų, nelabai drįsta
>>>> pasakyti "tas pats" apie duoną, keptą elektrinėse ir pan.
>>>> orkaitėse/duonkepėse.
>>>> Ar jau čia mano tikėjimas toks...
>>>>
>>>
>