Tema: Re: kokia kaitlente rinktis
Autorius: Dainiushas
Data: 2013-12-08 17:55:03
btw, esu beveik tikras, kad būtų galima šašlą iškept taip, kad 
neatskirtum :)


On 2013.12.08 16:09, Signalizacija wrote:
> Desra pagaminta gamykloj dumu kvepia beveik kaip tikra. Bet va iki kaime
> rkytos nu niekaip nedaraukia. Kaip manai kodel?
> Šašlyka irgi kaip suprantu duchovkej kepi. gi kok skirtumas ...krc
> nejuokink
>
> On 2013.12.07 09:42, Dainiushas wrote:
>> nejauni. tai ant tų pačių ajerų su tuo pačiu raugu taip pat minkydami iš
>> tų pačių miltų kepa. kodėl ta duona turėtų būt kažkokia kardinaliai
>> kitokia?
>>
>>
>> On 2013.12.06 19:39, Arvis wrote:
>>>
>>> "Dainiushas" <skirdain@gmail.com> parašė naujienų
>>> pranešime:l7qs9j$jde$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> prieš 20m atrodė, kad naminė duona gali iškept tik duonkepyj pečiuj.
>>>> šventai visi tuo tikėjom. O prieš kokius metus tėvai pabadė iškept
>>>> duoną
>>>> elektrinėj orkaitėj - ir, o stebukle, gavosi tas pats! Negana to -
>>>> vieną
>>>> kartą susiruošus dingo elektra - tai ir senoj tarybinėj dujinėj
>>>> orkaitėj
>>>> taip pat iškepė :),
>>>
>>> Tėvai gal labai dar jauni. Kas nors keletą kartų ragavo duonikės,
>>> keptos smetoninėj krosny ant ajero ar klevo lapų, nelabai drįsta
>>> pasakyti "tas pats" apie duoną, keptą elektrinėse ir pan.
>>> orkaitėse/duonkepėse.
>>> Ar jau čia mano tikėjimas toks...
>>>
>>