Tema: Re: kokia kaitlente rinktis
Autorius: mindau
Data: 2013-12-06 11:25:04
profesionalai tai ko gero dar viena atskira kategorija..
kotletam, bulvem irgi kiausinienem namie indukcija idealiai tinka..
bet yra ir zymiai reiklesniu naudotoju.. anie namu virtuvei paprastai 
renkasi domino indukcija + domino wok + domino dujos.


"Linas Petkevičius" <linas@NONOlekiam.lt> wrote in message 
news:l7s4a7$5ns$1@trimpas.omnitel.net...
>O tai kiek namie profesionalu jau, kuriam pagaminto patiekalo kokybe ir 
>darbo sanaudos jam pagaminti skirsis todel, kad naudojo butent ne dujas, o 
>indukcine?
>
> Is asmenines patirties. Esu turbut labiau megejas - kregzduciu lizdus 
> zelandietisku triufeliu padaze, geda prisipazint, bet visiskai ne kaip 
> tipinis newsu gyventojas ruosiu gal koki karta i menesi, ne dazniau. Todel 
> 90 proc. gaminimo vyksta ant indukcines. Nes maisto gamyba turbut galima 
> suskirtsyti į dvi dalis. Vienas, tai fiziologiniu poreikiu patenkinimas. 
> Kiausiniene, kepta bulve, kotletas ir panasiai, bent jau man daug patogiau 
> ruosiasi ant indukcines. Ir temperaturos lengvai issistato ir prisiziuri 
> paprasciau ir vaikas lengviau susitvarko. Kitas variantas - maistas, kaikp 
> pramoga ar laisvalaikis ir visokiems vipindrasams jau buna visaip. Kad ir 
> koks vokas - su standartine indukcine jam skirtu patiekalu neparuosi. Ar 
> seip koks patieklas, kuriam reikia atviros ugnies. Tam ir panasiems 
> reikalams turiu baliona ir isirenges viena skyle. Bet realia tai 
> kasdieniniame gyvenime dujos manau kaip koks zidinys. Dauguma kur 
> isirengineja turbut isivaizduoja kaip vos ne kasdien ji kurens, keps ten 
> kazka, sedes prie jo ir panasiai. O realiai - nu patys taigi zinot...
>
> "mindau"  wrote in message news:l7rvcq$103$1@trimpas.omnitel.net...
>
> prasau neisizeisti. mano kuklia nuomone tamsta tik megejas.