Tema: Re: kokia kaitlente rinktis
Autorius: Signalizacija
Data: 2013-12-08 16:09:40
Desra pagaminta gamykloj dumu kvepia beveik kaip tikra. Bet va iki kaime 
rkytos nu niekaip nedaraukia. Kaip manai kodel?
Šašlyka irgi kaip suprantu duchovkej kepi. gi kok skirtumas ...krc 
nejuokink

On 2013.12.07 09:42, Dainiushas wrote:
> nejauni. tai ant tų pačių ajerų su tuo pačiu raugu taip pat minkydami iš
> tų pačių miltų kepa. kodėl ta duona turėtų būt kažkokia kardinaliai
> kitokia?
>
>
> On 2013.12.06 19:39, Arvis wrote:
>>
>> "Dainiushas" <skirdain@gmail.com> parašė naujienų
>> pranešime:l7qs9j$jde$1@trimpas.omnitel.net...
>>> prieš 20m atrodė, kad naminė duona gali iškept tik duonkepyj pečiuj.
>>> šventai visi tuo tikėjom. O prieš kokius metus tėvai pabadė iškept duoną
>>> elektrinėj orkaitėj - ir, o stebukle, gavosi tas pats! Negana to - vieną
>>> kartą susiruošus dingo elektra - tai ir senoj tarybinėj dujinėj orkaitėj
>>> taip pat iškepė :),
>>
>> Tėvai gal labai dar jauni. Kas nors keletą kartų ragavo duonikės,
>> keptos smetoninėj krosny ant ajero ar klevo lapų, nelabai drįsta
>> pasakyti "tas pats" apie duoną, keptą elektrinėse ir pan.
>> orkaitėse/duonkepėse.
>> Ar jau čia mano tikėjimas toks...
>>
>