Tema: Re: sasyskos
Autorius: locked
Data: 2009-09-16 12:09:02
"Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message 
news:h8pu35$8lp$1@trimpas.omnitel.net...
> Tai šitaip galima daug ką sakyti - kam iš viso užsiiminėti kulinarija ir 
> gaminti įvairius produktus - kai patenka į skilvį, vistiek tas pats....

del skonio

> O bet jei rimčiau, tai tu klysti. Baltymas nėra lygu baltymui skilvyje, 
> fiziologija yra šiek tiek sudėtingesnis dalykas, nei "baltymai, riebalai 
> ir angliavandeniai"....
>
> Šiaip reikia skirti mėsos atliekas nuo menkavertės mėsos.
>
>>
>>> Matai, čia ne chemiją, o biochemiją reikia mokėti :))) Na, dar
>>> fiziologijos ir medžiagų apykaitos pagrindai būtų neblogai.
>>
>> Pradžiai bent jau gerai būtų suprasti, kas yra cheminis junginys ir kad
>> tas pats junginys gali turėti daug pavadinimų ir net E numerį, ir kad E 
>> numeris ir yra -- tik numeris ir nieko daugiau.
>
> Tai o ką? Ar aš ką nors kitą sakau? O bet tačiau, jeigu skelbiamasi, kad 
> be E, tai norėčiau suprasti, kad be _jokių_ medžiagų, kurios klasifikuotos 
> pagal E nomenklatūrą. O jeigu taip nėra, reiškia mane apgaudinėja.
>
>