Tema: Re: JAV Lietuvoje patyliukais dislokavo speciali??jsias paj?gas
Autorius: Salas
Data: 2017-01-09 14:30:04
Sakai nematai skirtumu ?
Ar sius ES i UK dabar savo tankus uzimineti televizijos bokstu ir 
traiskyti zmoniu,  kai sie pareiske nora isstoti is ES ?



On 2017.01.05 23:03, Gintas wrote:
> nu tai liuks, buvo uzrasyta SSSR (respubliku sajunga). Dabar uzrasyta Europos Sajunga.  Tiek tame, tiek aname buvo lietuviski uzrasai buvo dubliuoti. Aname rusiskai, o dabartiniame angliskai ir prancuziskai.
>
> Nu ir kuom esminis skirtumas? Lietuvos istatymai Lietuvos teritorijoje virsenybes tada neturejo ir dabar neturi. Aleliuja......
>
> P.S Darbo knygutes lygiai puse buvo rusiskai, lygiai puse buvo lietuviskai. LYGIAI PER PUSE!
>
> Sakau-atmerk akis. Buvome vienoje sajungoje, dabar esame kitoje. Is pradziu vienos sajungos tankai stovejo , dabar kitos stoves. Ale baisumas tame, kad kai ruskiu stovejo, nieks tarsi uzpult Lietuvos neketino. Meluoju?  O kai amerikonu tankai  stovi, patys saukiam, kad pult mus ketina, kad karui reik ruostis. Meluoju?  Ir tai jau tiek pazenge, kad KAM dalija patarimus, kad reik kirvi turet isgalasta, degtuku ir kuro masinoje. Pionieriai ramesneje aplinkoje gyveno, mano manymu. Klystu?
>
> "RaR" <RaR@rr.lt> schrieb im Newsbeitrag news:o4m9mn$odp$1@trimpas.omnitel.net...
>> Tai kad tavo temos tos pa?ios, teiginiai tie patys, ir viskas jau simtus kartu atsakyta. Paklausei kokie pasai buvo, tai ir parasiau, kad turejau rusiska, SSSR. Nufotkinciau, bet parasiau kodel jo nebeturiu.  Ir visi dokumentai buvo rusiski. Bene vienintelis isliko "trudovaja knizka". Ten irgi viskas rusiskai ir irasai rusiski, tik gale keli puslapiai dubliuoti ir lietuviskai.
>>
>> "Gintas" <nesvarbu@gmail.com> wrote:
>>> uztat ir reikia-ne bajeruot, o nurodyt, kur oponentas netiesa parase ir tai pagristi. Arba sakyt atvirai: "sutinku su tamstos teiginiais"
>>> O pats kokia taktika ijunges? imi prisimint savo vaikyste arba rasai kad teisybe niekam nebeidomi :)
>>> "RaR" <RaR@rr.lt> schrieb im Newsbeitrag news:o4m82f$nqe$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Tai kad siais laikais pastebiu tendencija, kad daug kam akys ne atsiverineja, o uzsiverineja. Informacijos daug, kiekvienas raso nesamones, kokias tik sugalvoja, o skaitantys daznai nemoka atskirti tiesos nuo melo ir tiki tuo, ka ju menki proteliai mieliau priima. O kai susikaupia kritine mase kvailiu, tuomet visiems kyla dideliu problemu.
>>>>
>>>> "Gintas" <nesvarbu@gmail.com> wrote:
>>>>> O ponulis ar nepastebi, kad zmonems pradeda akys atsiverti? Kad faktai akis bado?
>>>>> Tegus visiems vietos po saule uztenka. Ir alklai itikejusiems ir tiems, kurie netingi po interneta pasiknisti.
>>>>> P.S Skaldai kazkokius bajerius, silpnaprociais kitus vadini, o kur mano tekste pameluota, surast nesugebi. Va ir subliuskai :)
>>>>> "RaR" <RaR@rr.lt> schrieb im Newsbeitrag news:o4m6k7$n76$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> Viesink, viesink ta savo "teisybe", kalvi Ignotai. Jau tukstanti kartu paviesinai ir dar paviesinsi kelis tukstancius. Kad ta tavo "teisybe" niekam neidomi isskyrus tave pati ir dar pora cia besilankanciu silpnaprociu iskrypeliu, tai ne mano problema.
>>>>>>
>>>>>> "Gintas" <nesvarbu@gmail.com> wrote:
>>>>>>> Svarbiausia tai, kad sioje litanijoje niekur ner sumeluota. Tad kas tau belieka? Prasyt kad tos, nepatogios teisybes, nieks neviesintu. Kartoka kiek, ta taisybe?
>>>>>>> "RaR" <RaR@rr.lt> schrieb im Newsbeitrag news:o4m4n3$mb5$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>>> Na jo, pakartojai savo litanija gal simtaji karta. Gabar gali vel pereiti prie beprotiskai aktualios Klaipedos problemos.
>>>>>>>>
>>>>>>>> "Gintas" <nesvarbu@gmail.com> wrote:
>>>>>>>>> Buvo LTSR.  Taip, ant paso buvo uzrasyta SSSR. Taip kaip dabar ant lietuviu turimo paso uzrasyta EUROPOS SAJUNGA. Taip, TSRS istatymai turejo tada virsenybe pries LTRS istatymus. Taip kaip dabar ES istatymai turi virsenybe pries LR istatymus. Patys kazkada isileidome ruskiu igulas, atgave Vilniu. O stai nesenai sutikome, kad amerikieciai kada nori gali kirsti Lietuvos valstybine siena tiek laivais, tiek lektuvais. Kazkada Lietuvos Kariuomenes vyriausias vadas nepriestaravo, kad Lietuvoje butu rusu kariuomen?. Dabartinis LR kariuomenes vadas nepriestarauja, kad Lietuvoje butu amerikieciu kariuomene. Dabar mes deklaruojame, kad buvome okupuoti, nepaisant to, kad patys isileidome, patys pasiraseme, patys dziaugsmingai sutikome. Dabar teigiame, kad vadas Vitkauskas buvo isdavikas? O ka sakysime apie dabartini LR kariuomenes vada, apie kurio leidima ikurti Lietuvoje JAV kariuomenes baze lietuviai suzino is JAV laikrascio "The New York Times", nors uzsienio valstybes bazes Lietuvoje  draudzia LR Konstitucija?
>>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>
>>>>
>>
>>
>