Tema: Re: TRAMPAS LAIMEJO FLORIDOJE
Autorius: Tomas
Data: 2016-11-09 14:41:36
Izhvalgus koksai :) Sukti link ekonomines naudos amerikieciams - teisinga, bet kokia jiems nauda shvelnint sankcijas rusijai? Ekonomine nauda yra tada, kai degaline benza tiekia pusvelciui, o ne uzh tokia kaina, kokios ji uzhsimane.

"Gintas" <nesvarbu@gmail.com> wrote in message news:nvv51d$8k4$1@trimpas.omnitel.net...
> Mano izvalgos tokios: Trampas politika suks link ekonomines naudos amerikieciams, o ne link siaip ambiciju igyvendinimo. Lietuva nori kad juos gintu? OK, skirkit 2 proc. nuo BVP, pirkit amerikieciu gaminta ginkluote, tada ziuresim. Ukraina? Hmm.... Ko ten ka remt ir su ruskiais mustis? Suinteresuokit!  
> Sirija, Irakas......Kam ten svaistyt USD? Sankcijos Rusijai? Jei pirks is Amerikos-svelninsim!
> 
> Jei taip nutiks, Lietuvele liks durniaus vietoje. Trampas juk nekaltas, kad mes ant ruskiu tiek varem? Tikiu, kad jis su Rusija bus draugiskesnis, o stai Lietuvai vel bent kiek sunormalizuot santykius su Rusija-jau kebloka. Kam reikejo tiek amseti? Ir dar be pagrindo..... Kiek pamenu spauda-visos antrastes klyke, kad jei ne ryt, tai po menesio tikrai puls. Kaimo mokyklos iki siol vaiku evakuacijos planus sudarineja.......Kam naudinga ta rusofobija? Veikt neturim ka?
> 
> "Vitas" <vitas@vito.lt> schrieb im Newsbeitrag news:nvuomb$h5$1@trimpas.omnitel.net...
>> Na tai pasidalink savo įžvalgom ir svajonėm, gal ir išsipildys?
>> 
>> "
>>> Va, va......O Lietuva tame kontekste?  Juk kas antra diena triubijome, kad 
>>> rusai puola. O dabar ka snekesime? Linkevicius jau pries 4val eme keisti 
>>> tona :)
>>