as darau kazkas tokio http://www.neblogas.lt/2010/12/03/cekiskas-guliasas-su-kniedlikais/ tik tu kniedliku nedarau :) Tai man sitas receptas labai patinka..Aisku jautiena isvis yra kitokia mesa nei kiauliena ir jos minkstumas kiek kitoks, bet pabandyk.. "Night" <vkumpikas_delete_@gmail.com> wrote in message news:l84cnb$dmg$1@trimpas.omnitel.net... >O as visai mieko pries buciau suzinoti koki "veikianti" guliasho recepta >(jautienos). Nes kiek dariau - tiek kietas gavosi... Ir meas atitinkama >pirkau, ir pjausciau pagal taisykles.... > > On 09/12/2013 13:55, Linas Petkevičius wrote: >> Stirnienos guliaša net aš nesugebu sugadint. Elniena tai jau ant mėgėjo >> - skonis ganėtinai specifinis. Nuo jautienos gal itk toks skirtumas, kad >> bent jau man geriau gaunasi, kai pries troskindamas apskrudini. >> >> "ALORA" wrote in message news:l84an7$bo8$1@trimpas.omnitel.net... >> >> ar yra kokių povandeninių rifų gaminant iš bambio arba rudolfo, >> palyginti su >> jautiena? Kokį gyvį geriau rinktis nesant dideliu kulinarijos korifėjum >> ? :) >> >> ačiū >> >> >> >>