Tema: Re: stirnienos arba elnienos guliašas (troškinys)
Autorius: Insane
Data: 2013-12-09 14:43:41
as darau kazkas tokio 
http://www.neblogas.lt/2010/12/03/cekiskas-guliasas-su-kniedlikais/ tik tu 
kniedliku nedarau :) Tai man sitas receptas labai patinka..Aisku jautiena 
isvis yra kitokia mesa nei kiauliena ir jos minkstumas kiek kitoks, bet 
pabandyk..



"Night" <vkumpikas_delete_@gmail.com> wrote in message 
news:l84cnb$dmg$1@trimpas.omnitel.net...
>O as visai mieko pries buciau suzinoti koki "veikianti" guliasho recepta 
>(jautienos). Nes kiek dariau - tiek kietas gavosi... Ir meas atitinkama 
>pirkau, ir pjausciau pagal taisykles....
>
> On 09/12/2013 13:55, Linas Petkevičius wrote:
>> Stirnienos guliaša net aš nesugebu sugadint. Elniena tai jau ant mėgėjo
>> - skonis ganėtinai specifinis. Nuo jautienos gal itk toks skirtumas, kad
>> bent jau man geriau gaunasi, kai pries troskindamas apskrudini.
>>
>> "ALORA"  wrote in message news:l84an7$bo8$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> ar yra kokių povandeninių rifų gaminant iš bambio arba rudolfo,
>> palyginti su
>> jautiena? Kokį gyvį geriau rinktis nesant dideliu kulinarijos korifėjum
>> ? :)
>>
>> ačiū
>>
>>
>>
>>