Tema: Re: stirnienos arba elnienos guliašas (troškinys)
Autorius: ALORA
Data: 2013-12-09 14:37:16
aš visada prieš troškindama apkepinu ir kišu moliniame emaliuotame puode į 
orkaitę ant silpno karščio (150) 2,5 val., pusvalandį palieku orkaitėje be 
kaitinimo. Troškinu pjaustytuose pomidoruose (šviežiuose arba 
konservuotuose, bet be priedų - prieskonius ir druską dedu pati). Į 
troškintuvą dar pridedu svogūnų, o kepindama įmetu česnako. Belekokią mėsą 
imant ir belekaip pjaustant išeina labai minkšta mėsa




"Night"  wrote in message news:l84cnb$dmg$1@trimpas.omnitel.net...

O as visai mieko pries buciau suzinoti koki "veikianti" guliasho recepta
(jautienos). Nes kiek dariau - tiek kietas gavosi... Ir meas atitinkama
pirkau, ir pjausciau pagal taisykles....