Buvo kietas, nes pernelyg trumpai troskinai :) Troskinimo laikas priklauso nuo mesos gabalo, skaniausias guliasas gaunasi is labiausiai dirbanciu (t. y. kieciausiu) raumenu, tik tokia mesa kartais tenka troskinti apie 2-3-4 val. Visa kita (t. y. pjaustymas, prieskoniai, skyscio tipas - vanduo, vynas, alus ir t. t.) nesvarbu - skonio reikalas. Siek tiek kitaip gaunasi troskinant ant mazytes ugnies (pvz. cekiskas guliasas aluje), siek tiek kitaip kepant orkaiteje (jautiena burgundiskai raudoname vyne), bet abu gaminimo variantai liuks ir darbo mazai :) "Night" <vkumpikas_delete_@gmail.com> wrote in message news:l84cnb$dmg$1@trimpas.omnitel.net... |O as visai mieko pries buciau suzinoti koki "veikianti" guliasho recepta | (jautienos). Nes kiek dariau - tiek kietas gavosi... Ir meas atitinkama | pirkau, ir pjausciau pagal taisykles.... | | On 09/12/2013 13:55, Linas Petkevičius wrote: | > Stirnienos guliaša net aš nesugebu sugadint. Elniena tai jau ant mėgėjo | > - skonis ganėtinai specifinis. Nuo jautienos gal itk toks skirtumas, kad | > bent jau man geriau gaunasi, kai pries troskindamas apskrudini. | > | > "ALORA" wrote in message news:l84an7$bo8$1@trimpas.omnitel.net... | > | > ar yra kokių povandeninių rifų gaminant iš bambio arba rudolfo, | > palyginti su | > jautiena? Kokį gyvį geriau rinktis nesant dideliu kulinarijos korifėjum | > ? :) | > | > ačiū | > | > | > | >