Tema: Re: Stirniena
Autorius: Gipsas
Data: 2010-02-26 10:01:20
nu bet Daivuce...! o kur obouliu sultys?
"DaivaD." <ddaiva@takas.lt> wrote in message 
news:hm7tdd$erv$1@trimpas.omnitel.net...
> Supjausčiau mėsą juostelėmis, stipriai paprieskoniavau, šliūkštelėjau 
> truputį aliejaus, palikau parai. Iš kaulų išviriau sultinį. Tada mažomis 
> porcijomis apkepinau mėsą stipriai įkaitintoje keptuvėje. Tada visą mėsą 
> vėl kroviau į vieną keptuvę, po truputį pyliau sultinio ir po truputį 
> troškinau/garinau (tame pačiame sultinyje išviriau kelias saujas šaldytų 
> baravykų). Tuo tarpu kitoj keptuvėj apkepiau morkas ir svogūnus, sukroviau 
> į mėsą, toliau troškinau/garinau. Dar pakepinau porą šaukštų miltų, irgi 
> sukroviau ten pat. Įdėjau smulkintų pomidorų, paskui grietinės. Pasirodė, 
> kad per tiršta, tai dar šliūkštelėjau truputį alaus :) Viskas užtruko apie 
> pusantros valandos.
>
> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message
> news:hm7sap$d3r$1@trimpas.omnitel.net...
>> kaip darei - eiliskuma ir t.t. papasakok, pabandysiu ir shernui,..:)
>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message
>> news:hm68n7$8vu$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Ačiū visiems už patrimus, pasidariau troškinį - tokį pseudo befstrogeną.
>>> Skanu :)
>>>
>>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message
>>> news:hm3jge$i6c$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Atsirado keli kg stirnienos, kaip ją skaniai ir ne per sudėtingai
>>>> pagaminti?
>>