Tema: Re: Stirniena
Autorius: Jurga
Data: 2010-02-24 23:29:17
Galima troškintuve, o galima ir rankovėje - pamarinavus česnako-pipirų-lauro lapų-aliejaus košelėje dėt į kepimo rankovę su daug daug įvairių daržovių (morkos, česnakai, pankoliai, svogūnai (kam patinka), džiovintos slyvos (kam patinka) ir t.t.), kai iškepa, daržovės būna gerokai perkepusios, pertrini su visom išsiskyrusiom sultim, pridedi balto (raudono) vyno (galima ir be vyno)  ir patieki kaip padažą prie kepsnio.

"Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:hm40v5$145$1@trimpas.omnitel.net...
> o, dėkui, obuolių sultys turėtų būti įdomu. Galvojau vyno ar alaus pilti.
> 
> "news.omnitel.net" <test@test.test> wrote in message news:hm3pqa$p73$1@trimpas.omnitel.net...
>> Spiziniam puode su morkom tarkuotom, obuoliu sultyse :)
>> Proporciju nezinau - ilgai troskint ir tiek :)
>> 
>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message 
>> news:hm3jge$i6c$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Atsirado keli kg stirnienos, kaip ją skaniai ir ne per sudėtingai 
>>> pagaminti? 
>> 
>>