Tema: Re: Stirniena
Autorius: DaivaD.
Data: 2010-02-26 09:31:57
Supjausčiau mėsą juostelėmis, stipriai paprieskoniavau, šliūkštelėjau truputį aliejaus, palikau parai. Iš kaulų išviriau sultinį. Tada mažomis porcijomis apkepinau mėsą stipriai įkaitintoje keptuvėje. Tada visą mėsą vėl kroviau į vieną keptuvę, po truputį pyliau sultinio ir po truputį troškinau/garinau (tame pačiame sultinyje išviriau kelias saujas šaldytų baravykų). Tuo tarpu kitoj keptuvėj apkepiau morkas ir svogūnus, sukroviau į mėsą, toliau troškinau/garinau. Dar pakepinau porą šaukštų miltų, irgi sukroviau ten pat. Įdėjau smulkintų pomidorų, paskui grietinės. Pasirodė, kad per tiršta, tai dar šliūkštelėjau truputį alaus :) Viskas užtruko apie pusantros valandos.

"Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
news:hm7sap$d3r$1@trimpas.omnitel.net...
> kaip darei - eiliskuma ir t.t. papasakok, pabandysiu ir shernui,..:)
> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message 
> news:hm68n7$8vu$1@trimpas.omnitel.net...
>> Ačiū visiems už patrimus, pasidariau troškinį - tokį pseudo befstrogeną. 
>> Skanu :)
>>
>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message 
>> news:hm3jge$i6c$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Atsirado keli kg stirnienos, kaip ją skaniai ir ne per sudėtingai 
>>> pagaminti? 
>