Tema: Re: Duonkepės receptai
Autorius: SMart
Data: 2009-11-03 21:48:29
Maišymas - rankomis, kildinimas - kantriai puode pridengus rankšluosčiu 
šiltoje patalpoje, orkaitė - 180-190 laipsnių, laikas - 25-35 min., 
patikrinimas ar gatava - įkištas dantų krapštukas, pasukinėjus neturi 
apsivelt tešla, arba - per viršų kumštuku pastuksent, jei garsas toks, 
kad norisi sakyt "kas ten" reiškia gatava, jei nedungsi - tęsti kepimą.

Skanaus.

> mielai nepatingeciau, jei zinociau duokepiu ir neduokepiu skirtumus :)
>
> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
> news:mn.ead97d9aec20188d.0@gmail.com...
>> Gautusi ir dar geriau gautusi :) Duonkepės tinginiams yr :)
>>
>>
>>
>>> biski  ne i tema paklausiu , o kepant duona ne duonkepej pagal situos 
>>> receptus, gautusi?
>>
>>