Tema: Re: Duonkep?s receptai
Autorius: Junda
Data: 2009-10-28 21:49:00
Tai recepte ir nesakoma kepti duonkepėj, tik kildinti... O kildinas ten 
nuostabiai, nes šildo.


On 2009.10.28 09:37, SMart wrote:
> Ciabatai reikia daugiau laiko subręsti ir jos konsistencija turi būti
> stipriai skystesnė nei kepamos duonkepėje. Su ingridientais gal ir gerai
> viskas, bet brandinti reikėtų ~12 val. Duonkepėje nepavyks padaryt. tiek
> dėl formos tiek dėl tokios programos nebuvimo.
>
> Iš lietuviškų arčiausiai tiesos yra čia:
> http://kepejaibestabdziu.blogspot.com/2009/06/ciabatta-italiska-slepete.html
>
>
> pagarbiai,
> M.
>
>
>
>
>> Duok ciabatos recepta
>>
>> "SMart" <strazdaitis[pleeeeznospam]@gmail.com> wrote in message
>> news:hc7jgn$67b$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Batonas čia o ne ciabatta ....
>>>
>>>
>>>> 450 ml vandens
>>>> 5 v.š. alyvuogių aliejaus
>>>> 2,5 a.š. druskos
>>>> 760 g miltų
>>>> 2,5 a.š. sausų mielių
>>>
>
>