Tema: Re: Duonkep?s receptai
Autorius: Anita
Data: 2009-10-30 09:36:45
tai vat kad :)
po keliu sugadintu duonu nebesinoretu ir bandyti toliau :)

tai kaip suprantu, duokepej pakildina? tada rankiniu budu darant, pakildinti 
ir kepti po to? ar dar ką nors gudraus tas daiktas daro? :)

"Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message 
news:hcchna$45n$1@trimpas.omnitel.net...
> Aš irgi manau, kad gautųsi, bet va būtų klausimas kokią temp. ir režimą 
> parinkt orkaitėje? Ir kiek laiko kept. Va čia yra nuostabi majonezinė 
> duona, parašyta, kaip kept duonkepėj ir orkaitėj, tada aišku:
> http://www.delona.lt/balta-kvietine-duona-su-majonezu,87.html
>
>
> On 2009.10.29 09:33, Anita wrote:
>> biski  ne i tema paklausiu , o kepant duona ne duonkepej pagal situos
>> receptus, gautusi?
>>
>> "unce"<info@delfi.lt>  wrote in message
>> news:hc3tk6$9qe$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki. Pasidalinkite pra?au savo firminiais duonos ar bulkos ar koki?
>>> kit? kepini? receptais naudojant duonkep?.
>>>
>>> Naudoju tik savait?, kol kas m?gstamiausias ?is ka?kuriame forume 
>>> atkastas
>>> receptas:
>>>
>>> 60g smulkiais gabal?liais supjaustyto kambario temperat?ros sviesto
>>> 2 a.?. druskos
>>> 2 v.?. cukraus
>>> 310ml pieno
>>> 470g milt?
>>> 3v.?. saul?gr???
>>> 5g (1,5 a.?.) saus? mieli?
>>> Programa - pagrindin?, 1 kg, apskrudimas - did?iausias.
>>>
>>
>>
>