Tema: Re: Duonkep?s receptai
Autorius: SMart
Data: 2009-10-28 09:37:22
Ciabatai reikia daugiau laiko subręsti ir jos konsistencija turi būti 
stipriai skystesnė nei kepamos duonkepėje. Su ingridientais gal ir 
gerai viskas, bet brandinti reikėtų ~12 val. Duonkepėje nepavyks 
padaryt. tiek dėl formos tiek dėl tokios programos nebuvimo.

Iš lietuviškų arčiausiai tiesos yra čia:
http://kepejaibestabdziu.blogspot.com/2009/06/ciabatta-italiska-slepete.html

pagarbiai,
M.




> Duok ciabatos recepta
>
> "SMart" <strazdaitis[pleeeeznospam]@gmail.com> wrote in message 
> news:hc7jgn$67b$1@trimpas.omnitel.net...
>> Batonas čia o ne ciabatta ....
>> 
>> 
>>> 450 ml vandens
>>> 5 v.š. alyvuogių aliejaus
>>> 2,5 a.š. druskos
>>> 760 g miltų
>>> 2,5 a.š. sausų mielių
>>