Tema: Re: Duonkep?s receptai
Autorius: unce
Data: 2009-10-27 08:23:27
Na, kaip sako, jei ten darysi viską pagal receptą ir mygtukus spausi pagal 
instrukciją, tai negali nesigauti ;) Todėl ir prašau patikrintų receptų. Kol 
kas tik vieną kartą nesigavo, bet ten aš pats prisieksperimentavau su 
priedais.

"Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message 
news:hc4kqn$i2n$1@trimpas.omnitel.net...
> Mano draugė irgi šitą nusipirko maximoj su nuolaida, bet kažkaip vis 
> skundžias, kad neišeina duona, dažniau neišeina, nei išeina, bet gal ji ką 
> nors ne taip daro... Dar svarbu duonkepės nedėt ten kur šalta, vėjas 
> pučia. Ir aišku naudoti miltus kuo prastesnės rūšies, geriausia II, nes 
> juose daugiau glitimo. Ir raidelė kuo aukštesnė turi būti, geriausiai A ir 
> B, bet su A dar neteko man mūsų supermarketuose rasti miltų. Su B yra. Gal 
> kas matėt pilno grūdo miltų? Niekur jų nerandu, sakė žmonės kad yra 
> Delonoj, bet kai buvau, nebuvo.
>
>
> On 2009.10.26 15:47, unce wrote:
>> Kenwood BM250, Maximoje nuolaida buvo, tai susigundziau.
>>
>> "pozherukas [namie]"<pozherukas@inbox.lt>  wrote in message
>> news:hc48f9$u2d$1@trimpas.omnitel.net...
>>> unce, o kokia duonkepe pas Jus/tave?
>>>
>>> "unce"<info@delfi.lt>  wrote in message
>>> news:hc3tk6$9qe$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Sveiki. Pasidalinkite pra?au savo firminiais duonos ar bulkos ar koki?
>>>> kit? kepini? receptais naudojant duonkep?.
>>>>
>>>> Naudoju tik savait?, kol kas m?gstamiausias ?is ka?kuriame forume
>>>> atkastas receptas:
>>>>
>>>> 60g smulkiais gabal?liais supjaustyto kambario temperat?ros sviesto
>>>> 2 a.?. druskos
>>>> 2 v.?. cukraus
>>>> 310ml pieno
>>>> 470g milt?
>>>> 3v.?. saul?gr???
>>>> 5g (1,5 a.?.) saus? mieli?
>>>> Programa - pagrindin?, 1 kg, apskrudimas - did?iausias.
>>>>
>>>
>>
>>
>