Tema: Re: Kaina - pavieniui, urmui, modernizavus
Autorius: Gintas
Data: 2016-06-12 10:04:30
na tai liuks. Minejau apie tai, kad ir pats nori (itariu) turet aleternatyva, nueit nusipikt nekokybiskai raugtu kopustu, jei nepavyksta iki valstiecio (speco)  davaziuot. O tamsta, valstieciui ta alternatyva (nekokybiska)  panaikini, jei jo kompas tau i rankas pakliuva. Kas cia vis neaisku?

"Caponi" <caponi@caponi.lt> schrieb im Newsbeitrag news:njhl0t$jpk$1@trimpas.omnitel.net...
Dar kartą aš tau kartoju - pas mane tie, kurie patys tvarkosi ar bando tvarkytis kompus neina. O tie kurie eina, neturi nei noro, nei laiko užsiiminėt tuo, apie ką nežino ir kas jiem neįdomu, plius retam kuriam kompe pakanka IE, WMP ir ten kokio Notepad'o - iš standartinio rekoverio nelabai daugiau ką gausi.


-- 
Caponi
http://caponi.skelbimai.lt/




"Gintas" <nesvarbu@gmail.com> wrote in message news:njhjpu$jes$1@trimpas.omnitel.net...
> na, bet perki tuos kupustus parduotuveje , nes ne visada iki speco valstiecio pavyksta davaziuot ir jam sumoket.
> Taip ir valstietis-mielai pasinaudotu kompo speco pagalba, ale va, kad ne visada pavyksta.
> Tokiais atvejais pats perki kopustu raugala is parduotuves, o valstietis, kompa duoda sunui sestokui, kuris kompa nesunkiai atstato iki parduotuves lygio.
> 
> Tiek valstietis, tiek pats norit turet prieinama (kad ir ne itin kokybiska) alternatyva. Skirtumas tik tas, kad tamsta siulai atstatymo particijas naikint, o va valstietis kopustu raugala pardavinejancias parduotuves sprogdint nesiulo. 
> 
> 
> "Caponi" <caponi@caponi.lt> schrieb im Newsbeitrag news:njge55$9m9$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> "Gintas" <nesvarbu@gmail.com> wrote in message news:njermh$trl$1@trimpas.omnitel.net...
>> O jei "valstietis" imtu juoktis is jusu, kad nesugebat kopustu uzsiraugt
> 
> 
> Labai gerai pastebėjai - aš net neturiu minčių pats kopūstų raugt, o mielu noru sumoku valstiečiui už jo profesionalų darbą.
> Ir atvirkščiai - man juoko nekelia tie, kurie kompų tvarkymą patiki specialistam arba bando išmokt kažką darydami patys (aš ir pats kažkada nuo to pradėjau). Bet kai tokie pradedantys samoučkos pradeda vaidint profus ir aiškint kaip ką reikia daryt - darosi juokinga.
> 
> 
> -- 
> Caponi
> http://caponi.skelbimai.lt/