Tema: Re: Kaina - pavieniui, urmui, modernizavus
Autorius: Caponi
Data: 2016-06-10 01:12:23
Koks dar blet komersantas - aš praktiškai nusikaltėlis, apvaginėjantis klientus vidury baltos dienos ir net lipdukų neužklijuoju, kad išpjaustau katalizatorius, recoverius ir dar ten bbž ką pagal nuotaiką.


-- 
Caponi
http://caponi.skelbimai.lt/




"Gintas" <nesvarbu@gmail.com> wrote in message news:njcp4q$tdi$1@trimpas.omnitel.net...
> tamsta greiciau komersantas, gerokai i save uzlenktais pirstais :) Siaip laikais tai netgi "ant bangos" 
> 
> "Caponi" <caponi@caponi.lt> schrieb im Newsbeitrag news:njcopt$tb8$1@trimpas.omnitel.net...
> Taigi sakau, kad aš antikristas.
> Gerai kad tu dvasingas kompiuterastas, pamokini savo klientus ir jie gali recoverintis išsišiepę savo kompus kas dieną (ką gi daugiau veikt, jei uždraudi bet ką softe modifikuot).
> 
> 
> -- 
> Caponi
> http://caponi.skelbimai.lt/
> 
> 
> "Gintas" <nesvarbu@gmail.com> wrote in message news:njcoig$tah$1@trimpas.omnitel.net...
>> Na, panasiai masto ir tie glusiai, kurie is masinos katalizatoriu istraukia. Tipo masina smagiau rieda, dujos nesikaupia, apziura praeina, o ir nafik piniga i dusliarke ikisus veziotis? Panasiai juk ir pats sneki, apie papildoma particija mazesniu disku atveju? Juk vietos atsilaisvina!
>> Aisku, nei kvaili vairuotojai, nei tavo klientai nesupranta, kad prarado galimybe naudotis tuom, ka gimintojas numate. Taip, taip-gal jiems ta galimybe ir neaktuali del nesuvokimo, taciau juk Caponius uz juos pagalvoja? Trina ir tiek, bo yra nusprendes-neprireiks!  
>> 
>> "Caponi" <caponi@caponi.lt> schrieb im Newsbeitrag news:njcn6n$t2o$1@trimpas.omnitel.net...
>> 
>> "Gintas" <nesvarbu@gmail.com> wrote in message news:njcil2$rr1$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Tas Caponius bent lipduka uzdetu, kad mol modifikavo tai, ka gamintojas idejo.
>> 
>> Su sąlyga, kad gamintojas lipduko apie reocoverius jokius paprastai irgi neklijuoja, o manualų praktiškai niekas neskaito, tai judesys būtų beprasmis, bo tie klientai, kurie neša man kompus tvarkyt apie tas particijas arba net neįtaria, arba neturi jokio noro jomis naudotis. O vat užtai, kad diske vietos atsiranda daugiau (aktualu mažesnių diskų atveju) ir kompas veikia greičiau be bloatwaro - ačiū esu ne kartą sulaukęs.
>> 
>> O kas link "modifikavo tai, ka gamintojas idejo", tai bet kuri papildomo softo instaliacija, esamo softo ar draiverių atnaujinimas (prikin' - kartais ne iš kompo gamintojo puslapio!!!) ar nereikalingo š... išmetimas yra modifikacija - jei padiskutuot nori apie tai, kad visi uzeriai turi dirbt su tuo ir tik su tuo, ką jiem "gamintojai įdėjo", tai gali ait nx.
>> Beje, aš kartais ir geležiukus kokius pakeičiu kompe į visiškai kitų gamintojų - visai antikristas, ne?
>> 
>> 
>> -- 
>> Caponi
>> http://caponi.skelbimai.lt/