Tema: Re: reikia patarimo del kieto kuro katilo
Autorius: Makauskas Vidas
Data: 2009-11-03 08:58:53
> Vokietis verciasi, lenkas verciasi...
Parasysiu aiskiau. "Vokieciu PIRKEJAS verciasi, lenku PIRKEJAS verciasi..." Vien tik del to "maxima" atsisake turejusios galimybes pasistatyti prekybos centra Varsuvos centre, kad ten nesilankytu dauguma lenku pirkeju.


"T:)" <durniu@laivas.lt> wrote in message news:hcehep$5dc$1@trimpas.omnitel.net...
> taip. vokietis, lenkas gamintojas verziasi pas prekybinkas, pas busima pirkeja savo salyje. Taip pat verziasi ir pas mus i lietuva ir kazkaip verciasi. O va lietuviu kai kuriems gamintojams sunku prisiversti eiti pas pirkeja. Cia gal tavo "mylima" okupacine valdzia padare savo, kai gamintojas (pardavejas) buvo dievas ir prekes pirkdavai is po prekystalio (nes ant prekystalio nieko nebuvo). Regis baigesi tie laikai ir dabar prekystaliai pilni, ir jau pardavejas turi itikinti pirkti jo produkta. O motyvas kad tai lietuviska, ar pakrapnota sventintu vandeniu dauguma pirkeju neveikia jei nera kitu argumentu (kaina, kokybe, funkciniai paremtrai, patranavimas ir kita) ypac renkantis tokius nevienkartinius daigtus kaip KKK.
> 
> T:)
> 
> "Makauskas Vidas" <vms@centras.lt> wrote in message news:hceh3h$4pq$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sias laikais naivu tiketis, kad pirkejas versis pro "uzdangas" pas tave kai aplinkui yra ne vienas ir ne du konkurentai su analogiska produkcija.  
>>> 
>> Vokietis verciasi, lenkas verciasi...