Tema: Re: Kokia danga virtuves grindims?
Autorius: qwerty
Data: 2017-08-23 08:47:02
Iki brandinimo dar nedaaugau. Nors minciu jau kyla. Perku is Ulonu turgelio, 
retsykiais is Steak Supply. Dar viena vieta uzmaciau kur pardavineja - ant 
greitkelio prie Reseiniu kabokas Nikola. Kada grizdamas is KLP sustosiu 
paimt paragaut.

Uzdaras indas - elementarus stiklinis troskinimo bliudas su dangciu. Jame 
paprastai steikas "pailsi" kol kiti kepa. Paskutini iskepusi ikrauni, 
uzdengi ir palieki dar 5-10 min kol visi prie stalo suseda.

"fenix@w"  wrote in message news:onh8th$pam$1@trimpas.omnitel.net...

2017.08.22 15:33, qwerty rašė:
> Koks steikas orkaitej? Gerai ikaitinta keptuve ir gerai brandintos
> jaucio mesos smotelius 2-3 cm storio is abieju pusiu pakepi po 1.5 min.
> Tada dar palieki 5-10 minuciu uzdaram inde.

kaip brandini?
ir kaip ta dalis su palikimu uzdarame inde?

p.s. steika galima "damushti" ir orkaiteje ant mazos temp