Tema: Re: Kokia danga virtuves grindims?
Autorius: gopenzo
Data: 2017-08-17 10:15:29
pas mane irgi laminatas. kolkas jokių nusiskundimų. neįsivaizduoju ką ir 
kaip reikia daryti, kad riebalai piltųsi ant grindų :)

On 2017-08-17 09:17, bzik wrote:
> 10m. virtuvės zonoj laminatas. Jokių nusiskundimų. Gaminama kasdien, 
> kartais daug.
> 
> "Sail"  wrote in message news:on3aga$gob$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> Isivaizduokit kad yra virtuve, kurioje kasdien ruosiamas maistas.
> 
> Kokia praktiskiausia grindu danga (be plyteliu)? Plyteles kaip ir ok butu,
> bet grindys saltos gaunasi.
> 
> Kita vertus, kai matau tokia virtuve kur ruosiamas maistas, net
> neisivaizduoju kokia dar danga atlaikytu visus tuos riebalus ir valymus.
> 
> Esu mates plyteliu imitacija, padaryta is bbz ko, bet atrode neblogai, ir
> net po 10 m eksploatacijos danga dar nebuvo pazeista. Taciau kas tai per
> danga - nezinau.