Tema: Re: Android -> iPhone = ar labai blogai?
Autorius: Caponi
Data: 2016-11-22 11:14:03
Kad panašu, šitą teiginį reikėtų formuluot plačiau - ant kiek reikia būt dunduku, kad pirkt Apple produkciją, jei paskui turėsi hemorojaus net su elementariais dalykais, kaip kad eilinis dratas.
Ta prasme OK, visose srityse yra šūdo ir yra kokybiškų daiktų, bet pas Applą viskas dar komplikuočiau, bo atsiranda visokie sertifikavimai, kurie tiesiogiai nieko nepasako apie kokybę, nes paties Applo šniūrai turi akivaizdžių problemų su kokybe (lūžinėją, skilinėja, arba va 2m kabelis koks fainas anot šito testo - http://www.ixbt.com/blogs/review-pc/patriotichnyy-obzor-vybor-kachestvennogo-kabelya-lightning-dlya-vashego-lyubomogo-iphone-i-ipad-v-rossiyskoy-roznice.html).
Gretimoj temoj va Bronco keikiasi, kad į Applo daiktą oficialaus Applo firmwaro sukišt negalima, nes šiandien Applas nori, kad tu dėtum jau kitą versiją. Nors "vakar" dar tiko ir ta, kurią norima sudėt šiandien. Sakysi, nori priverst naudot pačią naujausią/saugiausią/geriausią etc.? Bet gi leidžia naudot su dabar esančia "užvakarykšte" versija, neblokuoja kažkodėl...

Žodžiu, prabangus gavno ir nekitaip :-)


-- 
Caponi
http://caponi.skelbimai.lt/




"Aladdin" <rimvydas@rimvydas.info> wrote in message news:o10t91$sm8$1@trimpas.omnitel.net...
> Tai iš vis dunduku reik būti, kad nesertifikuotus kabelius pirkalioti, na nebent jie eina po kokių 
> 10 euro centų. Buna ir kad iš vis tą sertifikavimą iš dangaus nusikabina, o vartotojas paskui kankinasi.
> 
> On 2016.11.22 08:38, Invertuota panda wrote:
> 
>> Kiek garantijos, kad koks nors oficialiai nepalaimintas kabelis nenustos dirbt po sekancio iOS updeito?