Tema: Re: Reklama - maistas Nidoje
Autorius: BigM
Data: 2009-08-12 09:16:52
Tai alus yra gi paskanintas vanduo. Kam dar paskanintą dalyką skaninti 
kažkuo kitu? čia panašiai, kai neskanus kepsnys gaunasi, tai dedi ketčupo ir 
viskas "ore" :D

Beje, nepamirškit karts nuo karto tiesiog šviežios mėsos gabalą papipirinti, 
padruskinti ir išsikepti ;) Po tų visų įprieskoniavimų, įmantrybių, visai 
kitą mėsos skonį pajauti :)

"Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message 
news:h5rujv$nls$1@trimpas.omnitel.net...
> as pateikiu kontraargumentus, bet jus ju nesuprantate :)) jeigu mesa 
> skanesne su prieskoniais, marinuota etc., tai kodel alus baltas negali 
> buti skanesnis su citrina ? :))) kur cia ta riba ir kas nusprendzia, kuris 
> produktas laikomas tikras ir kas ji gadina ? :)) kam tada galvojami nauji 
> receptai, prieskoniu misiniai, maisto ir gerimu derinimo kokteiliai 
> etc...as pvz isvis negeriu to alaus, bet nesijauciu turintis teise visiems 
> aiskinti, kad tai yra sudas ir ne alus :))