Tema: Re: gervuoges
Autorius: 499
Data: 2012-08-04 22:17:01
stipriai tu cia apie vilniecius..

"Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message 
news:jvg45d$fci$1@trimpas.omnitel.net...
> Dziaugsiuos, jei kam nors tai pravers :)
> Viska supilstau i paprasciausius uzsukamus stiklainius ir butelius -
> Lenkijoje kitu nera.
> Pamirsau tik parasyti, kad dangtelius kelioms minutems imetu i verdanti
> vandeni (lenkai po to dar i kiekviena ipyla siekt tiek spirito ir padegia,
> bet man per daug darbo ;))
>
> Dar pamirsau, kad gervuogiu acta galima padaryti :) Yra tokiu greitu
> receptu, kur kaip pagrindas naudojamas vyno actas. Avieciu actas tai labai
> skanus :) Siemet bandysiu ji nugarinti ir padaryti toki a la actini 
> avieciu
> padaza/sirupa, kaip buna parduotuvese tokiu tirstu balzaminio acto padazu.
>
>
> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message
> news:jvfkar$u0o$1@trimpas.omnitel.net...
> | wow, čia jau visas pradžiamokslis :) O kuo uždarineji?
> |
> | "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message
> news:jvepfc$f7o$1@trimpas.omnitel.net...
> | > Niekada po ranka nebuvo tiek gervuogiu, todel savarankiskai isbandytu
> | > receptu nebus, tik idejos. Viska teko ragauti - skanu. Neturiu daug
> laiko
> | > rasyti, todel jei bus klausimu, klauskite.
> |
> |
>