Tema: Re: prieskoniai is norfos - atsargiai
Autorius: sonca
Data: 2011-05-27 10:40:00
Nu tai žinoma ir dar užgeria spiritu neskiestu tai iš vis viskas pofik 
pasidaro.

"trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message 
news:irlke7$4mv$1@trimpas.omnitel.net...
> Aha ir po to tushina jautiena 3 valandas kol ji ikandama pasidaro ir 
> nebetenka skonio, nors aisku daugumai kaimojapu-varguoliu tai nebeda, 
> poxui kaip bile, kad tik i pilva.
>
>
> sonca wrote:
>> Nepabijokim žodžio smarvė :) nesuprantu kam valgyt supuvusią mėsą? 
>> Tradicijos gal? Pas mane kaime niekas nieko nebrandindavo, ir su ta mėsa 
>> viskas gerai būdavo.
>>
>>> Žinoma, juos nupjaustydavo, mėsa atrodė labai gražiai, bet gurmanai 
>>> kalbėjo apie savitą kvapą :)
>>