Tema: Re: prieskoniai is norfos - atsargiai
Autorius: ALORA
Data: 2011-05-24 22:31:11
tai čia jau tikrai brandinta ir tikrai jautiena. Bet ir vadinamą "šviežią" kažkiek reikia palaikyti nesupjaustytą gabaliukais. Bet 
nežinau, kiek tai taikytina kitoms mėsoms. Man atrodo, dzeriovnioj kiaulės ar vištos po pjovimo nelaikydavo, tik triušius

"trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:irgodq$gu2$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Ypach tai taikytina jautienai, rimti mesininkai jautiena palaiko 21 diena tam kad subrestu ir tik tada paduoda ant prekystalio, 
> nes kaip ir minejai taip ten vyksta chem procesai skyla pieno rugstys ( cia jei neklystu) ir po to mesike tampa minkstute ir 
> gardute :)