Tema: Re: Kreivio tinklaraštis
Autorius: Faktas
Data: 2010-08-27 12:14:56
nu čia ne asmeniškumai, aš nenoriu tavęs įžeidinėti, man tikrai labai įdomu koks čia efektas.
pvz jei parašyta 20mln tai tu viską normaliai perskaitai ir supranti? o jei parašyta "kiek milijonų išleista šviečiantiems stendams vilniuje?"
tai tada jau visai nebesiperskaito kad čia yra kažkokia suma?




"Blynas" <blynasTRINTI@gmail.com> wrote in message news:i57sc1$mql$1@trimpas.omnitel.net...
> Tu teigi, kad geriau už visus žinai, kad buvo galima ne kelti mokesčius, o sutaupyti dar daugiau, nei buvo sutaupyta. Bet tai žinoma tau vienam (ar dar miniai amžinai viskuo nepatenkintų ir galva nesinaudojančių asmenų), todėl prašau tavęs realiai, skaičiais pavaizduoti tavo įsivaizduojamas reformas. Tu į tai bėdavoji kaip delfio komentatorius ar megzta beretė apie tai, kad "ojojoj, kiek galima sutaupyti", bet skaičių ir sričių nepateiki. Ir po viso to kažkas blogai yra su manimi? 
> 
> Iš mano požiūrio taško tu esi chroniškas bėdavotojas, kuriam ne tiek svarbu realūs veiksmai ir priemonės, kiek apkaltint kažką už tai, kad esi "lūzeris". Ir taip bus tol, kol neatsakysi už savo žodžius. Ir taip, aš žinau, kad tau nusiš*kt ant mano nuomonės.
> 
> "Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> parašė naujienų news:i57rbe$l28$1@trimpas.omnitel.net...
>> jo, aš matyt kažkokios mentalinės pusės neįdedu į raštą, ir tada tu nieko nematai, o makaronus kai skaitai, ten viską teisingai įdeda ir tu iškart patiki, nes tų makaroninių žodžių net nematai, o mentalinę pusę gaudai... kažką apie tokį sutrikimą esu skaitęs... reik paieškot.